Ylipainehallin avajaiset la 2.10.2021 klo 12

Kysyttäessä huimalaisilta jalkapalloaktiiveilta, mikä biisi voitaisiin ylipainehallin avajaisissa lauantaina 2. lokakuuta klo 12 vetää, vastaukseksi tuli Huuhkajien EM-2021 tsemppibiisi ”Sukupolvien unelma”. Ylipainehalli on varmaan monille seutukunnan aktiiveille ”sadan” vuoden odotuksen tuntuinen unelmien täyttymys, jota onkin vihdoin hienoa päästä paikan päälle ihastelemaan ja ihmettelemään. Myös hallia pystytettäessä mukana oli monta sukupolvea, jotka voivat yhdessä muistella näytteille asetettujen talkookuvien avulla kesäistä pressu-urakkaa.

Uutuuttaan hohkava ja upeassa kunnossa oleva tuliterä FIFA:n tarkastama nurmikko odottavat liikkujia. Jo pari viikkoa hallissa on ollut pienimuotoista toimintaa, muun muassa Koulunmäen Urheiluakatemia on keskiviikkoaamuisin säännöllisesti treenannut tilassa. Lokakuun toisella viikolla useimmat jalkapalloryhmät ja yleisurheilijat sisätiloihin treenaamaan.

Avajaislauantaina 2.10.2021 kuntalaisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan hallin sisätiloihin avoimien ovien tapahtumassa klo 9-13. Huiman juniorijalkapalloilijoilla on hallissa tuolloin avajaisturnaus klo 9-12 välillä. Klo 12 pidetään hallin sisällä viralliset avajaiset ja suoritetaan avauspotku. Kakkukahvia on tarjolla pihalle pystytetyssä telttakatoksessa klo 11-13 välillä.

Tapahtumassa on maskisuositus. Paikoitus Liikuntapuiston paikoitusalueille.  

Tervetuloa!

Järjestäjinä Äänekosken kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä Huiman juniorijalkapallo

Lisätiedot: Liikuntapalvelut / Jaana Kiiskinen 040 551 4016

https://www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri/1534/ylipainehallin-avajaisetMuokattu 24.9.2021