Talviloman Yöspotti-tapahtuma Nuorisokeskus Spotissa

Nuorisokeskus Spotissa järjestetään Yöspotti-tapahtuma talvilomalla. Tapahtuma alkaa tiistaina 28.2. klo 20 Spotissa ja päättyy keskiviikkoaamuna 1.3. klo 6. Tapahtumaan ovat tervetulleita 13-17-vuotiaat nuoret (nuorimmat 7.-luokkalaisia). Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja ilman sitä tapahtumaan ei voi osallistua. Osallistuminen on ilmaista ja mukaan mahtuu enintään 25 osallistujaa. 

Yöspotin aikana ohjelmassa on yhteistä mukavaa toimintaa (kuten kokkailua, askartelua, elokuvan katsomista, liikuntaa). Lopullinen ohjelma tehdään nuorten toiveiden pohjalta.  

Spotista ei voi poistua tapahtuman aikana. Jos osallistujalle tulee pakottava tarve (esim. ylitsepääsemätön väsymys, päänsärky tms.) päästä kotiin yön aikana, laitamme huoltajalle tekstiviestin, että nuori on lähtenyt kotiin. Nuori on huoltajan vastuulla poistuessaan Spotista kotiin. Jos huoltaja haluaa, että toimimme toisin, niin laitathan maininnan ilmoittautumislappuun. 

Osallistujat saavat tapahtuman aikana lämpimän ruuan. Spotin kioskista voi ostaa esim. toasteja, nuudelia, voileipää, mehua, limsaa, kahvia, suklaata ja karkkia. Energiajuomat ovat kiellettyjä. 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa https://www.aanekoski.fi/yospotti. Nuoren huoltaja tekee ilmoittautumisen. Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. 

Tervetuloa mukaan!  

t. nuorisotyöntekijät Petri ja Elina sekä yhteisöohjaaja Heini 

Petri Varis 040 767 3172 ja Elina Huuskola 0400 115 175 

Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta: www.aanekoski.fi/kaupunki/tietosuoja/tietosuojaselosteet  

(Nuorisopalveluiden toimintaan osallistumislomake) 

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu