Varhaiskasvatus 

Äänekoskella kunnallista varhaiskasvatusta järjestetään päiväkodeissa ja ohjatussa perhepäivähoidossa. Tavoitteena on tarjota perheille varhaiskasvatusta, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Palveluitamme ovat varhaiskasvatus päiväkodissa ja perhepäivähoidossa, vuorohoito Mikonpuiston vuoropäiväkodissa, esiopetus ja kerhotoiminta. Varhaiskasvatus on osa kaupungin perhepalveluja, jotka palvelevat perheitä eri elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Varhaiskasvatukseen haku on parhaillaan käynnissä ajalla 30.1. - 17.2.2023 ja esiopetukseen ilmoittautumisesta on lähetetty kirje

Äänekosken perhepäivähoidossa ja päiväkodeissa on haettavana 1.8.2023 vapautuvat 1-5 -vuotiaiden varhaiskasvatuspaikat. Hakeminen tapahtuu sähköisesti ja ohjeet löytyvät täältä. Täytättehän hakemukset huolellisesti käsittelyn nopeuttamiseksi.

Esiopetukseen ilmoittautuminen: Vuonna 2017 syntyneille lapsille on lähetetty väestötiedoista saatuun kotiosoitteeseen kirje, jossa on ohje esiopetukseen ilmoittautumisesta ja sitä täydentävään varhaiskasvatukseen hakemisesta. Mikäli kirjettä ei ole tullut 10.2.2023 mennessä, pyydämme ottamaan pikaisesti yhteyttä perhepalvelujohtaja Pirjo Heinoseen, 020 632 2102, pirjo.heinonen@aanekoski.fi. 

Kaikkia uusia varhaiskasvatuspaikkoja koskeviin tiedusteluihin vastaa perhepalvelujohtaja ja päiväkodinjohtajattai perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen, 020 632 2102, pirjo.heinonen@aanekoski.fi.

Asiointi

Hoitopaikan selvittyä, perhe tutustuu hoitopaikkaan ja tekee hoitosopimuksen päiväkodissa ja perhepäivähoidossa. Varhaiskasvatuksen alettua perhe ilmoittaa hoitoajat etukäteen.

Päiväkotien yhteystiedot
Perhepäivähoidon yhteystiedot
Esiopetuksen yhteystiedot

Lisätietoja:

Perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen, 020 632 2102, pirjo.heinonen@aanekoski.fi

Tulostettavat lomakkeet löytyvät täältä

Muokattu 21.3.2023