Yhdistysten toiminta-avustukset

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta myöntää vuosittain toiminta-avustuksia äänekoskelaisille kulttuuri-, liikunta-nuoriso- ja kyläyhdistysten säännölliseen toimintaan. Toiminta-avustus myönnetään kerran vuodessa ja myönnetty avustus voi olla enintään 50 prosenttia yhdistyksen kokonaismenoista.

Toiminta-avustus on yhdistysten vuosittaiseen toimintaan liittyvää avustusta. Tämä voi pitää sisällään yhdistyksen toiminnan perustehtäviä ja niitä kuluja, jotka edesauttavat yhdistyksen toimintaa.

Toiminta-avustuksia ei myönnetä rekisteröimättömille yhdistyksille tai toimikunnille.

Avustuksen hakuaika on päättynyt 26.4.2024 klo 15.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Huomaathan, että myöntämisperusteet ja hakemuslomake on uudistunut. 

Tutustu huolella toiminta-avustusten myöntämisperusteisiin ennen hakemuksen tekemistä tästä linkistä.

Toiminta-avustusta haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Lomakkeessa ei ole välitallennusmahdollisuutta, joten suosittelemme vastaamaan kysymyksiin ensin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopiomaan ne siitä lomakekenttiin.

Liitteiden maksimikoko sähköisessä hakemuksessa on 4 megatavua ja liitteiden maksimimäärä 5. Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc(x), RTF, jpg.  

HUOM! Avustushakemus on lähetetty onnistuneesti, mikäli saatte lähetä -napin painamisen jälkeen sähköpostiviestin, että hakemus on vastaanotettu. Viestin saapumisessa voi olla jonkun verran viivettä. Mikäli ette ole saaneet viestiä 24 tunnin sisällä lähettämisestä, tarkista ensin roskaposti. Mikäli ette ole saaneet viestiä ollenkaan, hakemus ei ole saapunut perille. Vahvistusviesti lähetetään automaattisesti hakulomakkeessa ilmoitettuun yhdistyksen puheenjohtajan sähköpostiin.  

Lisätietoa:

Kulttuuritoimen, liikuntatoimen ja kyläyhdistysten toiminta-avustusten osalta:
vs. kulttuuri- ja liikuntajohtaja
Jukka-Pekka Pohjolainen
0400 189 263
jukka-pekka.pohjolainen@aanekoski.fi

Nuorisotoimen toiminta-avustusten osalta:
perhekeskuskoordinaattori
Petri Oinonen 0400 115 190
petri.oinonen@aanekoski.fi

Avustukset