Retkipäivä Kangaslammella

Milloin

Ti 20.8.2024
Klo 10-18

Missä

Kangaslammen leirikeskus
Syvälahdentie 245
44260 Vihijärvi

Mitä

Liikunta ja urheilu, terveys ja hyvinvointi, luonto, vapaa-ajan harrastus, osallisuus

Kenelle

Lapsiperheet, nuoret, opiskelijat, ikääntyneet, kuntalaiset

Järjestäjä

Suomi-Venäjä seura, Äänekosken osasto

Tervetuloa joukolla mukaan!

Vapaata yhdessäoloa, ei pakko-ohjelmaa, vietämme aikaa Kangaslammin pihapiirissä. Hyväjalkaiset voi halutessaan hajaantua maastoon, jossa frisbeegolfrata (ota omat kiekot mukaan). Marja- ja sienimaasto alkaa heti siitä nurkalta. Ylhäällä Kaakkovuoren päältä löytyy näkötorni, jossa upeat näkymät katsella maisemia. Kävellessä voi kerätä marjoja ja sieniä kotiin. Sauna lämmitetään, ota mukaan pyyhe ja uimapuku. Muista myös marjaämpäri ja sienikori! Mato-ongella voi hyvin saada soppakalat kotiin viemiseksi! Etsi jostain onkimatoja mukaasi! Pihapiirissä myös järjestetään eri pelejä!

Tässä oiva tilaisuus tutustua suomalaiseen kulttuuriin ja tapaamme viettää retkipäivää luonnossa! Tule rohkeasti mukaan. Suomen kielen lisäksi, joukostamme löytyy muita keskustelukieliä. Lapset mukaan nauttimaan luonnosta. Suomalaiselle on selvä asia, että metsä antaa kotiinviemisiä; pitää vain itse kerätä nuo vitamiinirikkaat ruoka-aarteet mukaansa kotiin ja säilöä talveksi.

Tarjoamme tavallista kotiruokaa. Kuoriperunoiden kanssa on jauhelihakastike naudanlihasta. Kastike on gluteeniton, laktoositon, eikä sisällä sianlihaa! Sopii kaikille. Tuore salaatti, muut lisukkeet, jälkiruoka. Päiväkahvin kanssa saa tuoretta kotipullaa, leivotaan ja paistetaan siellä!

Grillimakkarat. Varaamme 2 kpl /hlö. Kukin itse paistaa makkaransa ulkogrillissä itselle sopivana ajankohtana. Tarvittaessa Vegaaneille varataan maissintähkät grillaukseen 1 kpl/hlö.

Jotta osaamme varata sopivan määrän ruokatarvikkeita, tarvitsemme tiedon montako on tulossa sekä jos on erikoisruokavalio? Mainitse soittaessasi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 12.8. Soittaa voi joka arki päivä klo 16 – 19. ilmoittautumiset: Otto 040 7473 521 ja Leila 040 7355 585