Työmarkkinatori

logo
Työmarkkinatorilta löydät työelämään liittyvät tietosisällöt, palvelut ja avoimet työpaikat. Kirjaudu sisään ja luo työnhakuprofiili tai työpaikkailmoitus.

Työmarkkinatori-sivusto palvelee äänekoskelaisia työnantajia ja henkilöasiakkaita työelämän eri vaiheissa. Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama työelämäpalvelu, joka rakentuu vaiheittain. Työmarkkinatori tarjoaa julkisille, yksityisille ja kolmannen sektorin työelämä- ja koulutuspalveluiden tarjoajille sekä eri työnvälitysalustojen työpaikoille yhteisen palvelun.

Palvelut työnantajille ja yrittäjälle  

Työmarkkinatorilta saat tekijöitä ja tietoa yrityksesi tilanteisiin sekä työnantajuutesi tueksi. Kirjaudu sisään ja selaa työnhakijoita tai luo työpaikkailmoitus, jolloin saat ehdotuksia sopivimmista työnhakijoista. Lisäksi TE-palveluiden Oma asioinnissa voit asioida TE-palveluiden kanssa, kuten hakea palkkatukea ja tehdä maksatushakemuksen. Ilman kirjautumista voit jättää työpaikkailmoituksen avoimella lomakkeella paikallisen TE-toimiston käsiteltäväksi.

Palvelut henkilöasiakkaalle 

Työmarkkinatorilta saat töitä ja tietoa kaikkiin urais vaiheisiin ja työelämän tueksi. Voit myös selata työpaikkoja tai luoda työnhakuprofiilin, jonka avulla saat ehdotuksia sopivimmista työpaikoista. Työmarkkinatorilta saat lisätietoa myös työkokeilumahdollisuuksista työvoimakoulutuksista ja valmennuksesta. Lisäksi TE-palveluiden Oma asioinnissa voit ilmoittautua työnhakijaksi, ilmoittaa muutoksesta työtilanteessasi tai hakea starttirahaa sekä hakea työvoimakoulutuksiin. 

Työmarkkinatori

Työ ja yrittäminen

Nuoret kesäyrittäjät 2024

Äänekosken kaupungin kesäyrittäjyysseteli myönnetään kesällä 2024 noin 90 nuorelle. Kaupunki tukee 14-18-vuotiaita nuoria kesäyrittäjiä tarjoamalla kesäyrittäjyyssetelin vaihtoehdoksi kesätöille. Tältä sivulta löydät Äänekosken nuorten kesäyrittäjien palvelut ja sähköpostiosoitteet. Osa nuorista yrittäjistä on esillä myös Äänemessuilla 24.-25.5.2024. Tue äänekoskelaisten nuorten kesäyrittäjyyttä käyttämällä heidän palveluitaan!