Koskelan Kyläkierros

Milloin

Ma 2.9.2024 - To 5.9.2024
klo 17:30-19:30

Missä

Suopunki / Suolahti, Sumiaisten koulu, Hietaman Nuorisoseurantalo, Koiviston koulu, Mämmen Metsäpirtti, Konginkankaan kylätalo
Rautatienkatu 25
44150 Äänekoski

Mitä

Terveys ja hyvinvointi, vapaa-ajan harrastus, osallisuus

Kenelle

Lapsiperheet, nuoret, opiskelijat, ikääntyneet, järjestöt, kuntalaiset

Järjestäjä

Koskelan Setlementti ry
0400115360
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: koskela@aanekoski.fi

Koskelan Kyläkierros pyörähtää Suolahdessa, Sumiaisilla, Hietamalla, Koivistolla, Mämmellä ja Konginkankalla. Tule viettämään mukavaa iltaa tiedon, toiminnan ja kohtaamisten merkeissä. Paikalla kanssamme Hyvaksin sairaanhoitajia, Äänekosken hyvinvointikoordinaattori ja seurakunnan työntekijöitä.

Koskela kiertää kylillä! Meidät voi tavata kello 17.30-19.30:
maanantaina 2.9. Suolahdessa Suopungissa
tiistaina 3.9. Sumiaisten koululla
keskiviikkona 4.9. Hietaman Nuorisoseurantalolla ja Koiviston koululla
torstaina 5.9. Mämmen Metsäpirtillä ja Konginkankaan Kylätalolla.

Iltojen ohjelmassa on perhebingoa, temppurataa lapsille, liikuntahetki tai kädentaitoja, voipa paikalle pyrähtää paikalliset soittajat ja laulajat esiintymään. Kahvittelun lomassa voit tutustua syksyn uuteen opetusohjelmaan ja ilmoittautua pian alkaville kursseille. Tule kertomaan kurssitoiveesi – mitä juuri sinun kylälläsi kaivataan?
Mukavaa yhdessäoloa ja kohtaamisia ovat kanssamme jakamassa yhteistyökumppanimme: Keski-Suomen hyvinvointialueelta seniorin hyvinvointineuvolan sekä digipalveluiden sairaanhoitajat antavat tietoa ikääntyvien varhaisen tuen palveluista sekä opastavat digipalveluiden käytössä (Suolahti, Hietama ja Mämme). Äänekosken kaupungin uusi hyvinvointikoordinaattori, Päivi Kivelä, on tutustumassa kanssamme kyliin (Suolahti, Sumiainen, Hietama ja Mämme). Myös Äänekosken seurakunnan edustaja on tavattavissa kylillä. Koskelan asiakasraatilaisia ja paikallisten kyläyhdistysten väkeäkin saattaa paikalla olla.

Seuraa Kyläkierrosta Koskelan somekanavilla ja kotisivuilla.
Lämpimästi tervetuloa, kylillä tavataan!