Hyvinvoinnin kumppanuuspöytä - tilaisuus Äänekosken järjestöille, yhteisöille ja asukkaille

Milloin

Ti 10.9.2024
Klo 18-20

Missä

Kaupungintalo, valtuustosali
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Mitä

Terveys ja hyvinvointi, osallisuus

Kenelle

Lapsiperheet, nuoret, ikääntyneet, yrittäjät, järjestöt, kuntalaiset

Järjestäjä

Äänekosken kaupunki, hyvinvoinnin edistäminen ja osallisuus
040 5577070
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: paivi.kivela@aanekoski.fi

Tule mukaan keskustelemaan Äänekosken ajankohtaisista hyvinvoinnin ilmiöistä ja edistämään paikallista yhdessä tekemistä ja asukasosallisuutta. Tilaisuudessa kootaan paikallisten yhteisöjen kuulumisia myös Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa pidettävään HYTE-kuntaneuvotteluun, johon toivotaan mukaan paikallisten yhteisöjen, kuten seurakuntien ja yhdistysten näkökulmaa.

Keskustellaan Äänekosken ajankohtaisista hyvinvoinnin ilmiöistä, yhteisöjen tilanteesta sekä pohditaan ja suunnitellaan, mitä voimme yhdessä tehdä äänekoskelaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Tilaisuudessa kootaan paikallisten yhteisöjen kuulumisia, toiveita ja terveisiä myös 26.9. Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa järjestettävään HYTE-kuntaneuvotteluun, johon toivotaan mukaan myös paikallisten yhteisöjen, kuten seurakuntien ja yhdistysten näkökulmaa.

Ohjelmassa on myös katsaus edellisen 6.2.2024 pidetyn kumppanuuspöydän tuloksiin ja ajankohtaistietoa kaupungin hyvinvointia edistävästä toiminnasta. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen kaupungintalolla.

Lisätietoja: Äänekosken kaupungin hyvinvointikoordinaattori Päivi Kivelä, puh. 040 5577070.