YleXPop-tapahtuma 1.6.24 Seinäjoella

ILMOITTAUTUMINEN REISSUUN ON PÄÄTTYNYT. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ. 

Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin. 

Tervetuloa mukaan nuorisopalveluiden järjestämälle reissulle YleXPop-tapahtumaan Seinäjoelle lauantaina 1.6.2024.   

YleXPop on radiokanava YleX:n järjestämä vuosittainen musiikkitapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Seinäjoella. Tapahtumassa esiintyy Isac Elliot, Pehmoaino, Lauri Haav, Mirella, Hugo ja Bee. 

YleXPop on pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Nuorisopalveluiden reissulle voivat osallistua kaikki yli 12-vuotiaat nuoret. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan huoltajan kanssa (ilmoita myös huoltaja erikseen ja 6.-luokkalaiset saavat lähteä ilman huoltajaa). Nuorisotyöntekijät ovat mukana tapahtumassa. Paikkoja reissulla on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.   

Järjestämme tapahtumaan bussikuljetuksen, joka maksaa 10 euroa/lähtijä. Maksu kerätään käteisellä bussissa. Bussikuljetus lähtee klo 13.00 Suolahden matkahuollolta ja klo 13.15 Äänekosken matkahuollolta. Paluumatkalle lähdetään Seinäjoelta viimeisen artistin esiintymisen jälkeen (paluu Äänekoskelle n. klo 02). 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova 19.5. jälkeen. Ilmoittautunut osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun, noudattamaan reissussa työntekijöiden antamia ohjeita ja päihteettömyyteen reissun aikana. Energiajuomat ovat kielletty nuorisopalveluiden järjestämällä reissulla.

Lisätietoja: nuorisotyöntekijä Kaisa Äijäläinen, 0400 115 441, kaisa.aijalainen@aanekoski.fi tai muut nuorisotyöntekijät nuorisotiloilla ja yhteisöohjaajat yläkouluilla.

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu