Tervetuloa asiakkaaksi!

työllisyyspuolen työntekijöitä
Äänekosken työllisyyspalveluiden asiakkaana saat meiltä apua ja tukea työllistymiseesi. Olemme koonneet tälle sivulle ohjeet siitä, miten toimia, kun jäät työttömäksi. 

Äänekosken kaupunki mukana Jyväskylän seudun työllisyydenkuntakokeilussa yhdessä Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinut siirretään Äänekosken työllisyyspalveluiden asiakkaaksi, kun ilmoittaudut työnhakijaksi Työmarkkinatorin oma asioinnissa ja jos olet äänekoskelainen ja kuulut johonkin seuraavista kohderyhmistä:

  • Sinulla ei ole oikeutta ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan eli etuutesi maksaja on Kela.
  • Olet alle 30-vuotias.
  • Olet maahan muuttanut tai vieraskielinen.

Jos olet ollut aiemmin kuntakokeilun asiakkaana ja ilmoittaudut uudelleen työnhakijaksi, niin asiakkuutesi jatkuu kuntakokeilussa vaikka olisit oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan. 

Jos et ole kuntakokeilun asiakas, palveluistasi vastaa Keski-Suomen TE-toimisto. Sinun ei tarvitse itse tietää tai selvittää, kumman palvelun piiriin kuulut.

Ilmoittaudu työnhakijaksi tästä

Äänekosken työllisyyspalveluista äänekoskelaiset työnhakijat saavat yksilövalmennusta työnhakuun liittyvissä asioissa. Voit saada henkilökohtaista neuvontaa ja apua työnhakuusi varaamalla ajan valmentajalle. Valmentajan kanssa yhdessä käsittelette juuri sinun työnhakuusi liittyviä asioita.  

Meiltä saat myös tietoa paikallisista avoinna olevista työpaikoista, koulutuksista ja erilaisista rekrytapahtumista. 

Työnhaun neuvonta puhelimitse ma-pe klo 9-15 ja sähköpostitse tyollisyys@aanekoski.fi 

Työnhakijoille numerossa 040 757 1653

Työnantajille numerossa 040 484 1020

Työnhakijapalvelut