Tilojen käyttövuorot 

Harjoitustilojen käyttöajoista ja vuorojen hakemisesta saa lisätietoa kouluilta, opetustoimistosta ja liikuntapalveluista. Ajantasaisen vuorokalenterin näet Asio-tilavarausjärjestelmästä. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa alla olevasta tilojen käyttövuorohakemus linkistä.

Äänekosken liikuntatalon, Äänekoski Areena Pankkarin, Asemakadun koulun saleja ja ylipainehallia koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset on toimitettava liikuntapalveluihin joko liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse osoitteeseen Palomäenkatu 2, 44100 Äänekoski.

Lukuvuoden aikana Koulunmäen yhtenäiskoulun, Suolahden yhtenäiskoulun, Äänekosken lukion sekä muiden koulujen liikuntatiloja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset toimitettava suoraan asianomaisille kouluille, mutta kevään yhteishaussa hakuohjeen mukaan liikuntapalveluihin.

Käyttövuorojen jakoperusteet (pdf)

Liikuntatilojen ajantasaiset käyttövuorot Asio-tilavarausjärjestelmässä

Asio-tilavaraussivusto

Tilojen käyttövuorojen hakuajat 2022

Kesäkenttien käyttövuorohaku on päättynyt 8.4.2022

(Liikuntapuiston kentät, Suolahden urheilukenttä, Suolahden yhtenäiskoulun tekonurmi, Isomäen kenttä, Konginkankaan urheilukenttä ja Sumiaisten urheilukenttä). Kesäkentät otetaan käyttöön sitä mukaan, kun talvi väistyy ja keväthuollot on saatu tehtyä. 

  • Haettava aika 16.5. - 2.10.2022

Kesällä 2022 Liikuntapuiston stadionin kenttätilat ovat stadionremontin vuoksi poissa käytöstä ainakin heinäkuun puoleen väliin saakka, mutta ne saattavat olla poissa käytöstä koko kesän. Asiasta tiedotetaan lisää urakan edistyessä. 

Kesän salivuorojen haku on päättynyt 22.4.2022

(Äänekoski Areena Pankkari, Liikuntatalo, Asemakadun koulu, Ylipainehalli)

Talvikauden 2022-2023 koulu- ja liikuntatilojen salivuorohaku on päättynyt 13.5.2022


Ulkoliikuntapaikkojen talven 2022-2023 käyttövuorot haussa 12.9. - 14.10.2022

(Liikuntapuiston tekojää)

Kirjalliset hakemukset on toimitettava hakuajan loppuun mennessä allekirjoitettuna liikuntapalveluihin joko skannattuna liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse:

Äänekosken kaupunki
liikuntapalvelut

Palomäenkatu 2
44100 Äänekoski

Mikäli otteluita ja turnauksia järjestetään muulloin, kuin varattuina harjoitusvuoroina on niihin haettava erikseen käyttövuoroa. Muiden tapahtumien osalta on aina haettava erikseen käyttövuoroa ja alueen käyttölupaa.

Käyttövuoroja haetaan tilojen käyttövuorohakemuksella, johon voi tarvittaessa lisätä liitteitä. Muulla tavoin tulleita hakemuksia ei käsitellä. 

Lähetämme päätökset käyttövuoroista ensisijaisesti sähköpostitse, joten varmistathan sähköpostiosoitteen oikeellisuuden.

Käyttövuoroja voi hakea hakulomakkeella myös näiden hakujen ulkopuolella, mutta esimerkiksi vakiovuoroa tulevalle kaudelle ei voi hakea ennakkoon, vaan yhteisiä hakuja priorisoidaan vuorojen myöntämisessä.

Käyttövuorojen tiedustelut: liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 

PDF-lomakkeen täyttäminen onnistuu parhaiten ilmaisella Chrome-selaimella (lataa) ja Adobe Acrobat Reader DC:llä (lataa). Esim. Firefox selaimessa on oletuksena sisäänrakennettu PDF-lukuohjelma, jolla ei voi täyttää pdf-lomaketta (katso ohje, miten muutat sen).

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemuslomake liikuntatilojen maksuttomaan käyttöön kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuihin (vaatii vahvan tunnistautumisen) 

Käyttövuoroja myöntävät henkilöt (pdf) 

Äänekosken kaupungin tiloista perittävät käyttömaksut 1.3.2023 alkaen (pdf)

Hakemuslomake tapahtumien järjestämiseen

      Muokattu 15.3.2023