Koulunmäen koulun C-rakennuksen rakentamisen viikkotiedotteet

Suunnitelmakuva uudesta koulurakennuksesta.
Äänekosken kaupungin Koulunmäen yhtenäiskoulun uusi C-rakennus valmistuu vuonna 2025. 21 miljoonan euron investointi on monin tavoin malliesimerkki modernista koulurakentamisesta. Sen yhteyteen tulee omat tilat kaupungin nuorisopalveluille ja Ala-Keiteleen musiikkiopistolle.

Kierrätyksen ja energiansäästön lisäksi rakennuksen monikäyttöisyys on tärkeässä roolissa. Koulunmäen koulun C-rakennus on Äänekoskella ensimmäinen kohde, jolle haetaan Rakennustiedon ympäristöluokitus. Rakennuksen ulkoasu on moderni ja tyylikäs ja käytössä on uusinta tekniikkaa, mutta luokkahuoneet itsessään ovat hyvin perinteiset.

Os. Koulumäenkatu 4, 44100 Äänekoski

Työmaasta ilmakuva pakkaspäivänä.

Rakentamisen viikkotiedotteet (pdf):

Miehet rivissä työmaalla.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Juha Hintikka (Äänekosken kaupunki, rakennusautomaatiovalvoja), Tomi Pellinen (Insinööritoimisto Ohvo Oy / WSP Finland Oy:n alikonsultti, työmaamestari), Marko Savola (WSP Finland Oy, projektipäällikkö), Tommi Rautjärvi (Äänekosken kaupunki, hankejohtaja), Juha Mäkelä (WSP Finland Oy, vastaava työnjohtaja), Niko Oksanen (Äänekosken kaupunki, LVI-valvoja), Mikko Kauppinen (WSP Finland Oy, rakennustekninen valvoja), Juha Saari (Äänekosken kaupunki, sähkövalvoja).

LISÄTIETOJA:
Kaupunkirakennepäällikkö
Erika Räihä
040 762 3811
erika.raiha@aanekoski.fi

Tontit ja rakentaminen