Koulunmäen koulun rakennustyömaalta voi laittaa palautteita QR-koodin kautta

QR-koodit löytyvät rakennustyömaan aidoista.
Koulunmäen koulun uuden C-rakennuksen työmaalta voi ilmoittaa havaintoja ja palautteita rakennuttajalle nopeasti ja kätevästi työmaa-aidasta löytyvän QR-koodin kautta. Havainnon tai vaikka valokuvan voi laittaa esim. ilkivallasta, melusta, ympäristöstä tai turvallisuudesta. Vuorovaikutus alueen asukkaiden kanssa hyödyttää kaikkia. 

QR-koodin tai tämän linkin kautta laitetut palautteet ja viestit menevät rakennuttaja WSP Finland Oy:n työnjohtajille ja työturvallisuuden koordinaattorille. 

– Palautetta voi laittaa hyvin vapaasti ja matalalla kynnyksellä mistä tahansa Koulunmäen työmaa-alueeseen liittyen. Esimerkillisesti meille olikin jo ilmoitettu, kun pikkupoikia oli ollut työmaa-alueella, vastaava työnjohtaja Juha Mäkelä kertoo. 

Rakennustyömaa ei ole leikkipaikka, eikä työmaa-aidan sisäpuolelle saa mennä ilman lupaa. Työmaan läheisyydessä liikuttaessa tulee noudattaa varovaisuutta. Alueella on kameravalvontaa.

Palautteen antaminen QR-koodin avulla on helppoa. Koodi löytyy työmaa-aidasta, koodia älypuhelimen kameralla osoittamalla, avautuu linkki, jota kautta voi lähettää viestejä ja kuvia. QR-koodin voi avata myös erillisellä sovelluksella. Sivuilta avautuu Ympäristöhavainto ja Turvallisuus -osiot, mutta myös muista aiheista saa laittaa viestejä. Viestin voi lähettää nimettömänä.

Koulun työmaa-alue.

Lisätietoja:

Vs. rakennuttajapäällikkö Erika Räihä, 040 762 3811, erika.raiha@aanekoski.fi

WSP Finland Oy:n vastaava työnjohtaja Juha Mäkelä, 040 840 3145, juha.makela@wsp.com

Palautelinkki löytyy myös tästä

Koulunmäen koulun C-rakennuksen rakentamisen viikkotiedotteet

Uutinen julkaistu 19.9.2023, muokattu 20.9.2023 klo 09:43

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023