Äänekosken kaupungin palautepalvelu on avattu

Äänekosken kaupungin uusi palautepalvelu on avattu. Palautepalvelu löytyy osoitteesta www.aanekoski.fi/palaute. Linkin palautepalveluun löydät myös kaupungin nettisivujen alalaidasta kohdasta: Tietoa ja palaute.

Palautepalvelun avulla kaupunkilaisten antama palaute ohjautuu entistä tehokkaammin eri vastuualueille. Palaute on jaettu eri teemoihin ja aihealueisiin. Koski palaute sitten palanutta katulamppua tai vaikka kaupungin tiedottamista, voi palautetta antaa saman järjestelmän kautta. 

Palautepalvelu sisältää myös kartan, jonka avulla palautteen voi sitoa tiettyyn sijaintiin. Tämä helpottaa erityisesti erilaisten vika- tai häiriötilanteiden ilmoittamisesta kaupungille. Kaupunkilaiset voivat halutessaan seurata omien palautteidensa tilaa henkilökohtaisen käyttäjätilinsä kautta. Näin myös palautteenantaja saa tietoa siitä, missä vaiheessa palautteenkäsittely milloinkin on. 

Palautepalvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksella, jonka voi asentaa Android-puhelimiin Google Play kaupasta, Applen puhelimiin App Storesta ja Windows-puhelimiin Windows Phone -kaupasta

Uutinen julkaistu 8.2.2018, muokattu 9.2.2022 klo 14:28

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta 19.4.2023

Osana Koskelan 80-vuotisjuhlaviikkoa kaupungintalolla vietettiin 19.4.2023 ”Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta” -tapahtumaa! Ympäristötoimen väki esitteli Äänekosken kaupungin tekemää kunnianhimoista ja strategista ilmastotyötä. Tavoitteena on 80 prosentin päästövähennykset vuoteen 2030 mennessä, mikä on viisi vuotta edellä kansallisista tavoitteista. Ympäristö- ja ilmastovahtisivustolle on koottu kaikki konkreettiset toimenpiteet, mitä ilmaston eteen on tehty, mitä on suunniteltu ja mitkä ovat kesken.

24.4.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen Äänekosken kouluterveydenhuollon tiedot (15.2.2023)

Kouluterveydenhoitaja on terveyden edistämisen asiantuntija koulussa. Hän vastaa hoitotyön asiantuntijuudesta opiskeluhuollossa. Terveydenhoitajan tehtävät liittyvät kouluyhteisöön ja ympäristöön, yksittäiseen oppilaaseen ja perheeseen sekä monialaiseen yhteistyöhön. Kouluterveydenhoitaja osallistuu opiskeluhuoltoryhmiin, opiskeluhuoltosuunnitelman laatimiseen sekä kouluyhteisön terveellisyyden ja turvallisuuden edistämiseen ja seurantaan.

15.2.2023

Asukkaat olivat yksimielisiä kaavoittamisen iltapäivässä Suolahdessa: Kukkulanmäen alue on oikea helmi

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivän 8.2.2023 työpajan aiheena oli Suolahden Kukkulan ja lähiympäristön asemakaavan muutos. Tavoitteena on saada tämän vuoden aikana alueesta kaavaluonnokset ja vanhat kaavamääräykset päivitetään ajantasaisiksi. Äänekosken kaupunki halusi hyvissä ajoin jo ennen luonnosten laatimista osallistaa asukkaita ja kuulla heidän toiveitaan, joita alueen kaavoittamisessa otetaan huomioon.

10.2.2023

Äänekoski-lisän myöntämisen perusteita yhdenmukaistettiin muiden kuntakokeilukuntien kanssa: ”Näemme pienissä yrityksissämme kasvupotentiaalin”

Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun kunnat, eli Äänekoski, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame, yhdenmukaistivat työllistämisen kuntalisän myöntämisen periaatteensa. Äänekoskella muutokset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen. Muutokset aiempaan ovat kuntakokeilun kunnissa melko pieniä. Merkittävin muutos on kuitenkin se, että jatkossa yksinyrittäjien on helpompi palkata yrityksensä ensimmäinen työntekijä.

9.2.2023