Äänekosken kaupungintalon kahvila-ravintola avaa ovensa maanantaina 

Taina Girsen ja Tommi Lindholm.
Äänekosken kaupungintalon alakerran kahvio ja lounasravintola avaa ovensa maanantaina 14.8.2023 ja on jatkossa auki arkisin klo 8.30-14.30 ja sopimuksen mukaan. Lounasta on tarjolla klo 10.30-13.00.

Uutena yrityksenä tiloissa aloittaa Taina Girsenin Lounasravintola Maku ja ravintolaa pyörittävät työntekijät Tommi Lindholm ja Jasmin Hakonen.

Taina Girsenillä on pitkä kokemus ravintola- ja catering-alalta ja hänellä on myös Saarijärvellä lounasravintola ja kahvila. Saarijärveltä tuleekin jatkossa leipomotuotteita myös Äänekoskelle. 

Myös huippukokki Tommi Lindholmilla eli ChefTommilla on vankka kokemus catering-alalta, ja kaupungintalon alakerrassa järjestetään tilauksesta jatkossakin juhlia, tilaisuuksia sekä muuta pitopalvelua.

– Lounas on meidän päätuotteemme. Ruoka on hyvin pitkälle itse tehtyä, käsintehtyä ja paikallisista raaka-aineista. Meillä on aina tarjolla myös kasvisruoka- ja vegaaninen vaihtoehto ja tietysti myös gluteenittomat ja laktoosittomat ruokavaliot on huomioitu, Taina Girsen kertoo.

Ensi viikon lounaslista on jo valmis. Lounaan hinta on kaikille sama 10,50 euroa, keitto- ja salaattilounaan hinta on 8,50 euroa. Uutena käyttöön tulee lounaspassi.

Tiloja on hieman uudistettu: ravintolan linjastoa on muutettu ja muutamia koneita ja laitteita on päivitetty.

Viikon 33 lounaslista
Ravintolasali, pöytiä ja tuoleja.

Lisätietoja:

Lounasravintola Maku, Taina Girsen, 044 248 6032, makuravintola@outlook.com

Uutinen julkaistu 8.8.2023, muokattu 12.9.2023 klo 15:02

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023