Äänekosken kaupungin yritystietorekisteriin voi nyt ilmoittaa yhteystiedot julkisten hankintojen kilpailutuksia varten

Mikäli Äänekosken kaupungin julkiset hankinnat kiinnostavat ja haluat olla mukana niitä koskevissa tarjouskilpailuissa, voit jättää yrityksesi tiedot Äänekosken julkisten hankintojen yritystietorekisteriin ja ilmoittaa toimialakategoriat, joista yrityksesi on kiinnostunut. Tietoja voidaan hyödyntää tarjouskilpailuista tiedottamiseen sekä tarjouskilpailua edeltävien markkinavuoropuheluiden järjestämisessä.

Äänekosken kaupungin yritystietorekisterin tarkoituksena on helpottaa julkisten hankintojen tarjouskilpailuihin liittyvän tiedon saatavuutta sekä kaupungin että alueen yritysten kannalta. Rekisterin avulla kaupunki saa jo valmisteluvaiheessa paremman käsityksen potentiaalisesta tarjoajakentästä ja pystyy aiempaa järjestelmällisemmin tiedottamaan yrityksiä tarjouskilpailuiden ajankohtaisuudesta. 

Yritykset puolestaan voivat saada tiedon tarjouskilpailuista heti niiden käynnistyessä ja myöskin päästä mukaan rajoitettuihin hankintamenettelyihin, joihin yrityksiä ei välttämättä huomattaisi kutsua ilman rekisteristä saatavaa tietoa.

llmoittautumislomakkeessa pakollisia tietoja ovat yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite. Lomake tietojen jättämiseen löytyy Äänekosken kaupungin kotisivuilta täältä

Lisätietoja:

Hankinta-asiantuntija Henriikka Mäkelä, 040 480 1074, henriikka.makela@aanekoski.fi

Muokattu 17.3.2022