Maankäyttösihteeriltä Päivi Peltoniemeltä voi jatkossa tilata kartat

Äänekosken kaupungin uusi maankäyttösihteeri Päivi Peltoniemi aloitti työnsä 15. syyskuuta. Maankäyttösihteerin tehtäviin kuuluu mm. asukkaiden ja välittäjien karttatilausten hoitaminen, vuokrasopimusasiat, kauppakirjasopimukset, lainhuudot sekä muut kaupungin tonttipalvelujen asiakaspalvelutehtävät.

– Uusi työni on monipuolinen, ja toisaalta on paljon myös uutta opittavaa, Peltoniemi sanoo.

Äänekoskella asuva Peltoniemi vaihtoi työpaikkaa Jyväskylän kaupungilta, jossa palveli rakennusvalvonnan, kaavoituksen ja tonttipuolen asioita. Peltoniemi hoiti asiakaspalvelua kartta- ja tonttiasioissa sekä pysäköintivalvonnassa. Peltoniemi on koulutukseltaan kartanpiirtäjä ja hänellä on takanaan monipuolinen työura.

Peltoniemelle Äänekoski ihmisineen on jo valmiiksi tuttu paikka.

– Olen saanut todella hyvän ensivaikutelman Äänekosken kaupungista työnantajana. Perehdytys uuteen työhön on ollut todella hyvää, hän kiittää.

Päivi Peltoniemi.

Lisätietoja:

Maankäyttösihteeri Päivi Peltoniemi, 0400 115 235, paivi.peltoniemi@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 4.10.2022, muokattu 5.10.2022 klo 10:59

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023