Nuorten lukupiirit alkavat syyskuussa Äänekosken kirjastossa!

Grafiikka, jossa kolme nuorta lukee kirjoja.
Äänekosken kirjaston ja Äänekosken nuorisopalvelujen yhteiset lukupiirit alkavat ensi viikolla! Lukupiirit järjestetään syksyllä joka kuukauden ensimmäinen maanantai kello 17.30, ja kaikki nuoret ovat tervetulleita mukaan juttelemaan kirjoista.

Jokaisella lukupiirikerralla on oma teemansa, johon liittyen voi lukea vapaavalintaisen kirjan tai valita vinkkilistasta lukemista. Mukaan saa myös tulla juttelemaan kirjoista, vaikka ei olisikaan ehtinyt lukea kyseiseen teemaan sopivaa kirjaa!

Lukupiirien päivämäärät, teemat ja vinkkikirjat löydät someista ja kirjaston sivuilta!

Äänekosken kirjaston facebookissa ja instagramissa, sekä nuorisopalveluiden facebookissa ja instagramissa tiedotetaan lukupiirien tietojen lisäksi mahdollisista muutoksista ja peruutuksista. Kannattaa siis ottaa molemmat seurantaan!  

Syyskuun lukupiiri on 4.9. klo 17.30.

Lukupiiri kokoontuu Äänekosken kirjaston nuortenosastolla. Syyskuun teemana on erilaiset koulunaloitukset ja vinkkikirjoja on kolme joista valita. 
Vinkkikirjat:
Holly Black - Rautakoe
Camilla Sten - Syvyyksissä
Maarit Nurmi - Altti, älä pakene!

Lisätietoja:

Äänekosken kirjasto:
020 632 3283
kirjasto@aanekoski.fi
Äänekosken kirjasto (facebook.com)
Äänekosken kirjasto (@aanekoskenpaakirjasto)

Nuorisopalvelut:
nuorisopalvelut@aanekoski.fi
Äänekosken nuorisopalvelut (facebook.com)
Äänekosken nuorispalvelut (@nuortenaanekoski)

Uutinen julkaistu , muokattu 29.8.2023 klo 14:18

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023