”Nöyrimmät kiitokset pyyteettömästä toiminnasta kaupunkilaisten hyväksi”

LC Äänekoski & Kotakennäs lahjoitti perhekeskukselle lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen 13 500 euroa

Lions Club Äänekoski & Kotakennäs lahjoitti 50-vuotisjuhlissaan 13 500 euroa Äänekosken kaupungin Perhekeskus Kerkälle lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi. Lahjoitusta vastaanottivat kaupunginjohtaja Matti Tuononen ja perhekeskuskoordinaattori Petri Oinonen.

– Nöyrimmät kiitokset pyyteettömästä toiminnasta kaupunkilaisten hyväksi. Äänekoskelta löytyy varmasti harrastajia, joille raha tulee tarpeeseen, Matti Tuononen sanoo.

Kuva lahjoituskortista

– Tästä avokätisestä lahjoituksesta riittää iloa ja apua todella monelle ja pitkäksi aikaa. Lahjoituksesta pääsee osalliseksi moni äänekoskelainen lapsi ja nuori. Tukea tarvitsevilla perheillä on mahdollisuus hakea rahallista tukea lasten ja nuorten harrastuksiin perhekeskuksesta, Petri Oinonen sanoo.

Juhlassa jaettiin yhteensä 17 000 euroa vähävaraisten lapsiperheiden harrastustoimintaa tukemaan. Osa lahjoituksista osoitettiin seitsemälle järjestölle ja yhteisölle, ja suurin potti Äänekosken kaupungin perhekeskukselle, joka jakaa tukea sitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Lahjoitusidean isä on Lions Clubin Pekka Häyhä. Juhlassa puhujina olivat Clubin presidentti Hannu Tohola, kaupunginjohtaja Matti Tuononen sekä piirikuvernööri Markku Kauppinen. Musiikista vastasi nuori Veeti Tarvainen harmonikkoineen.

Lions Club Äänekoski ja Kotakennäs on aikaisemmin lahjoittanut Äänekosken kaupungille muun muassa stipendejä koulujen ja lukion oppilaille, polkuautoja Huuhalle, sähköpianon terveyskeskukseen sekä geriatrisen ja tavallisen pyörätuolin Piilolan seniorikeskukselle.

Kuvassa LC sihteeri Timo Hiltunen, piirikuvernööri Markku Kauppinen, LC presidentti Hannu Tohola ja kaupunginjohtaja Matti Tuononen.
Juhlan musiikista vastasi Veeti Tarvainen harmonikkoineen. Tarvaisen kanssa kuvassa Äänekosken kaupungin perhekeskuskoordinaattori Petri Oinonen.

Lisätietoja:

Perhekeskuskoordinaattori Petri Oinonen, 0400 115 190, petri.oinonen@aanekoski.fi

Muokattu 4.10.2022