Äänekosken kaupungintalon kassa- ja aulapalveluihin on tullut muutoksia

Äänekosken kaupungintalon kassa-, aula- ja puhelinpalveluun on tehty muutoksia, koska sosiaali- ja terveyspalveluiden siirryttyä vuoden alusta hyvinvointialueelle, näiden palveluiden käyttö on vähentynyt.
kaupungintalon aula

Äänekosken kaupungin vahtimestarit palvelevat Äänekosken kaupungintalon aulassa arkisin klo 8-16. Aulassa on vapaana vitriinitilaa paikallisille käsityöyrittäjille tuotteidensa esittelyyn.

Äänekosken kaupungintalolla ei enää ole kassapalvelua. Kassapalvelut siirtyvät helmikuun alusta Äänekosken pääkirjastoon, os. Wessmanninkatu 2, 44100 Äänekoski. Kirjaston kassalle voidaan maksaa vain Äänekosken kaupungille suoritettavia maksuja (myös vuoden 2022 sosiaali- ja terveyspalveluiden maksut). 

Vuoden alusta 2023 sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät Keski-Suomen hyvinvointialueen vastuulle, joten kuluvan vuoden sosiaali- ja terveyspalvelujen laskut maksetaan hyvinvointialueelle. Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa Kyllön terveysaseman kassapisteessä.

Suositut Äänekoski-printtituotteet (kahvipurkki, lehtiö, hiirimatto, kestokassi ja keittiöpyyhe) ovat myynnissä Äänekosken taidemuseon lisäksi helmikuun alusta myös Äänekosken pääkirjastolla.

nainen vastaa puhelimeen

Äänekosken kaupungin puhelinvaihde- ja puhelunvälityspalvelu toimii nykyisin Dialok Oy:ssä, jossa puheluihin vastataan yrityksen vastauskeskuksista Kuhmosta, Turusta ja Oulusta – ehkäpä murteesta voi päätellä, mihin puhelu yhdistyy. Äänekosken kaupunki on käyttänyt samaa palvelua aikaisemmin työntekijöiden kesälomien aikana.

Puhelinvaihde ja vahtimestarit palvelevat arkisin 8-16

Kaupungintalon aulassa palvelevat vahtimestarit Kari Kumpulainen ja Mika Oksanen arkisin klo 8-16. Jos heistä kumpikaan ei ole jostain syystä paikalla, heille voi soittaa. Yhteystiedot: Kari Kumpulainen 0400 459 481 ja Mika Oksanen 0400 985 730. 

Äänekosken kaupungin puhelinvaihde- tai puhelunvälityspalvelu numerossa 020 632 2000 hankitaan nykyisin Dialok Oy:ltä. Vaihde palvelee hieman entistä laajemmin aukioloajoin ja uusi palveluaika on arkisin klo 8-16.

Kaupungin vuokrakohteiden (kuten Hiskin mökin ja saunan) avainten luovutuksesta vastaa vs. tekninen isännöitsijä Hannu Lampi, johon asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä ennen varausta ja sopia avainten luovutuksesta. Yhteystiedot: Hannu Lampi, 040 529 0130, hannu.lampi@aanekoski.fi.

Kaupungintalon aulassa on vapaana vitriinitilaa paikallisille käsityöyrittäjille tuotteidensa esittelyyn. Kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhteyttä viestintäsuunnittelija Suvi Kallioiseen. Yhteystiedot: Suvi Kallioinen, 040 621 2653, suvi.kallioinen@aanekoski.fi.

vastauskeskus yleiskuva

Dialok Oy:n Turun vastauskeskus. 

Lisätietoja:

Kassapalvelut: Talousjohtaja Tapani Hämäläinen, 020 632 2072, tapani.hamalainen@aanekoski.fi

Aula- ja puhelinpalvelut: Hallintojohtaja Aleksi Heikkilä, 040 823 7921, aleksi.heikkila@aanekoski.fi

Muokattu 27.1.2023