Äänekosken kaupungin uusi kuljetussuunnittelija aloitti

Äänekosken kaupungin uutena kuljetussuunnittelijana on aloittanut Tommi Maanselkä, 24. Kuljetussuunnittelija vastaa Äänekosken kaupungin eri toimialojen kuljetuspalvelujen suunnittelusta, hankinnoista ja operatiivisesta ohjauksesta sekä liikenneturvallisuudesta tiedottamisesta. Työn painopiste on henkilöstöliikenteessä, ja eniten kuljetussuunnittelijaa työllistävät koulukuljetukset ja palveluliikenne.
Tommmi Maanselkä

Tommi Maanselkä on tänä vuonna valmistunut logistiikkainsinööriksi (AMK) Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Opiskelujen ohella Maanselkä on aiemmin työskennellyt Postille tehden tavarakuljetusten ajojärjestelyjä. Aiemman työn myötä myös Äänekoski ja etenkin kaupungin lukuisat kylät tulivat tutuiksi - ainakin nimeltä.

Äänekosken kaupungin kuljetussuunnittelijan työ herätti Maanselässä heti kiinnostuksen, koska se on suoraan hänen koulutustaan vastaavaa työtä. Maanselän ensivaikutelma Äänekosken kaupungista työnantajana on, että työntekijää kohdellaan yksilöllisesti ja työnantaja on joustava. Työnkuvasta riippuen Äänekosken kaupungilla on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Maanselkä aloitti uudessa työssään kaksi viikkoa sitten - eli juuri hektisimpään aikaan koulujen ja koulukuljetusten alkaessa.

– Koulukuljetusten suunnittelutyö hankittiin tälle syksylle ostopalveluna. Hankittu suunnittelutyö onnistui hyvin, mutta toki aina pientä korjaamista ja hiomista niissä edelleen on, Maanselkä arvioi.

Kuljetussuunnittelijan työssä paikallistuntemus on tarpeen ja ensitöikseen Maanselkä aikookin tutustua vielä paremmin Äänekosken kyliin.

Tommi Maanselkä on alun perin kotoisin Karstulasta ja asuu nyt Laukaassa. Vapaa-ajalla hän harrastaa mm. valokuvaamista ja harrasteautoilua, ja kotipihasta löytyykin sininen kuplavolkkari.

Lisätietoja:

Tommi Maaselän työhuone löytyy kaupungintalon kakkoskerroksesta talous- ja tietohallinnon tiimistä.

Kuljetussuunnittelija Tommi Maanselkä, 040 835 4720, tommi.maanselka@aanekoski.fi

Talousjohtaja Tapani Hämäläinen, 020 6322072, tapani.hamalainen@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 18.7.2022, muokattu 18.8.2022 klo 10:59

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Hyvinvointi ja tuki
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Koulunmäen uusi C-rakennus on malliesimerkki modernista koulurakentamisesta

Vuonna 2025 valmistuu Äänekosken Koulunmäen koulun uusi C-rakennus, joka on monin tavoin malliesimerkki modernista koulurakentamisesta. 21 miljoonan euron investoinnissa huomioidaan laajasti ympäristöasiat ja energiatehokkuus. Kierrätyksen ja energiansäästön lisäksi rakennuksen monikäyttöisyys on tärkeässä roolissa. Rakennuksen ulkoasu on moderni ja tyylikäs ja käytössä on uusinta tekniikkaa, mutta luokkahuoneet itsessään ovat hyvin perinteiset.

24.10.2023

Pohjoisen Keski-Suomen kunnat toivovat työllisyysalueen toteutumista ”Alueen perustamistyötä on tehty hyvässä yhteistyössä”

Työllisyyspalveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnille vuoden 2025 alusta. Pohjoisen Keski-Suomen 13 kuntaa, Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski, ovat perustamassa omaa, kuntien yhteistä työllisyysaluetta, jonka vastuukuntana olisi Äänekosken kaupunki.

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023