SM-hiihdot järjestään Äänekoskella - aikataulut on julkaistu!

Kuva edellisestä Äänekosken SM-hiihdosta, paljon ihmisiä.
SM-hiihdot hiihdetään Äänekoskella 22.-24.3.2024. Perjantaina hiihdetään vapaan tyylin väliaikalähtökisat, naiset 5 km ja miehet 10 km. Lauantaina puolestaan hiihdetään perinteisellä hiihtotyylillä takaa-ajona perjantain tulosten pohjalta naiset 10 km ja miehet 15 km. Sunnuntaina jännitetään viestien suomen mestaruuksia, naiset 3x5 km ja miehet 4x10 km. Kilpailut hiihdetään Liikuntapuiston vauhdikkailla laduilla.

Edellisen kerran Äänekoskella kilpailtiin SM-hiihdot vuonna 2019, jolloin tapahtuma keräsi runsaasti yleisöä. Kilpailut saivat tuolloin runsaasti kehuja Suomen parhailta hiihtäjiltä, joita tullaan näkemään Äänekosken laduilla myös ensi talvena. 

Kilpailujen johtaja Timo Kuorelahti Äänekosken Huimasta on odottavaisin mielin. 

– Edelliset SM-hiihdot oli menestys ja vähempää ei tavoitella nytkään. SM-hiihtojen järjestäminen on toki päätavoite, mutta yhtä lailla yleisöä pidetään tärkeänä ja yleisölle on kovasti mietitty ohjelmaa. Kilpailuista mielenkiintoiset tekevät takaa-ajona hiihdettävät normaalimatkat sekä viestit, Kuorelahti sanoo.

Lisätietoja:

Kilpailujen johtaja, Huiman hiihtojaoston puheenjohtaja
Timo Kuorelahti
050 502 5891
timo.kuorelahti@outlook.com

Uutinen julkaistu 20.6.2023

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023